2020.05.házhozszállítás


 Kedves Könyvtárhasználóink!

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről (III.) szóló 46/2020 (III.16.) Korm. rendelet 5. § cb) és cc) bekezdése szerint tilos a közgyűjteményi intézmények és a közösségi színterek látogatása, az ott foglalkoztatottak kivételével.

Vagyis

a koronavírus-járvány miatt 2020. március 16. éjféltől látogatási tilalom lépett életbe, előre nem látható ideig könyvtárunk szünetelteti személyesen igénybe vehető szolgáltatásait.

A zárvatartás ideje alatt lehetőség van hosszabbításra

  • a +36-37-388-868-as telefonszámon,
  • a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen,
  • a könyvtárunknak küldött messenger üzenetben.

Ez idő alatt felszólítót nem fogunk kiküldeni és késedelmi díjat sem fogunk felszámítani.

Ha információra, digitális tartalom elérésre, vagy elektronikus ügyintézésben való segítségnyújtásra, stb. van szüksége, lehetőségeinkhez mérten továbbra is rendelkezésükre állunk, de csak online elérhetőségeinken, vagy telefonon keresztül 8:00 órától 16:00 óráig. 


 

 

 Internet- és számítógép-használati képzés időseknek

Internet időseknek

Várjuk olyan nyugdíjasok jelentkezését, akik számítógép- és internethasználattal kapcsolatos ismereteket szeretnének szerezni. Minimum 6 fő jelentkező esetén felhasználóképzést indítunk részükre.

 

 

 


 Nyugdíjas Jógaklub

Nyugdíjas jógaKönyvtárunk hétfő délutánonként 15 órai kezdettel jógaklubnak ad otthont, amely 2015-ben alakult lőrinci nyugdíjasok szervezésében. Tagjai szeretettel várják a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód iránt érdeklődőket.

 

 

 


Egészségmegőrző torna

TornacsoportHétfőn és csütörtökön 17 órától könyvtárunkban egészségmegőrző tornacsoport is várja az érdeklődőket.

 

 

 

 


Őszirózsa Nyugdíjasklub

Lőrinci Őszirózsa Nyugdíjas KlubMinden hónap 1. és 3. kedd délutánján kézikönyvtárunkban találkoznak a lőrinci nyugdíjas klub tagjai Szabó Józsefné Ilonka néni vezetésével.

  

 

 

 


Lőrinci rapszódia

Tari Ottó   Lőrinci rapszódiaMég megvásárolható a könyvtárban Tari Ottó Lőrinci rapszódia c. műve.

A könyvet Lőrinci Város Önkormányzata adta ki Lőrinci első írásos említésének (1267) 750. és várossá avatásának (1992) 25. évfordulójára.